Zebra pattern.>


En av mine fantastiske sløyfer.

Det er fredagskveld, og tidligere har jeg mange ganger skrevet om fantastiske, avslappede fredager med kakao og sofakos. Vel, nå er ting litt forandret. Akkurat gråter Vilja, og jeg har mest lyst til å løpe inn og plukke henne opp øyeblikkelig. Men det kan jeg ikke. Vi driver med en metode som skal få henne til å sovne av seg selv i senga si på kveldene, noe hun ikke er spesielt begeistret for. Jeg skal inn igjen om…cirka fire og et halvt minutt (vi går inn hvert femte minutt), roe henne og legge henne igjen. Helt til hun sovner. Det ser ut til å ta litt tid. Jaja. Sånn er det. Det må nesten være litt slit å ha baby også, right? Nå tror jeg faktisk at hun sovnet også, endelig. Puh.

I morgen er det tid for Frøyadagene, og det vil si masse folk i «sentrum». Jeg, Kaj og Vilja skal nedover en liten tur før jeg skal på jobb. Skal ta litt bilder, se på folk, se oss rundt, kose oss i noe som forhåpentligvis blir fint vær, spise litt is og…tja. Være der. Jeg liker sånt. Jeg liker at masse folk er samlet på samme sted til samme tid, og at det skjer noe. Men nå skal jeg lage kakao. Nam! Ha en fin kveld!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.