Torsdag 15:33.>

I dag er jeg kjempetrøtt, og har nettopp sovet en liten dupp på sofaen. Jeg er temmelig sliten i dag. Det bare er en sånn dag. Heldigvis har jeg ingenting jeg er nødt til å gjøre i dag, så smykkene til shoppen får vente. Hele shoppen får faktisk vente, jeg orker ikke pakke pakker, jeg orker ikke sjekke mail, jeg orker absolutt ingenting. Jeg tar litt fri i dag. Det jeg derimot har gjort er å lage ny header. Ganske så inspirert av den forrige, men med litt mer farger. Syns den ble grei, men den skal uansett byttes ut til sommeren. Da er det tilbake til vannmelon eller jordbær, like in the old days! (Om noen i det hele tatt husker jordbærheaderen eller vannmelonheaderen min, det begynner jo å bli en stund siden…) er det middagstid straks, for å ikke snakke om Home and Away. Latterlig dårlig og forutsigbar serie jeg bare se. Ciao! >

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.