God natt, god natt.>

Jeg poster nok en god del bilder av Kaj og Vilja, men så er det vel kanskje de jeg tar mest bilder av også. Her er et bilde fra i dag da begge sovnet på sofaen. Nydelige menneskene mine. Nå er Kaj på jobb, Vilja sover og jeg skal også sove. Jeg er skikkelig trøtt, og det er vel kanskje ikke så rart. I natt var jeg oppe omtrent fem ganger, vi har vært i svømmehallen i dag, men det var ikke Vilja svært begeistret for (hun ville nok heller sove) og hun ville ikke sovne i kveld når hun skulle sove. Hun hadde mye heller lyst til å ligge på gulvet og le. Men det kan man da ikke gjøre hele natta. Vel, god natt og sov godt, så krysser vi fingrene for at denne natta blir bedre enn den forrige for min og Viljas del. Hug.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.