Vilja har på en måte hatt bursdag.>

Enda ett kosebilde av Vilja og Kaj. Det blir mange av dem.

God morgen! Da har Kaj kommet hjem fra jobb, jeg og Vilja har stått opp (men Vilja har sovnet igjen, på babygymmen av alle ting) og jeg har spist frokost. I dag skal vi på tremånederskontroll med Vilja, for hun ble jo faktisk tre måneder den første mai. Det betyr sprøyte (hjelp!), måling og veiing. Vi har ikke målt og veid siden…tja, hun var syv-åtte uker gammel, så det begynner å bli en stund siden. Hun har antagelig vokst godt. Men nå må jeg avslutte. Må prøve å bruke tiden jeg har når Vilja sover fornuftig, for hun våkner vel snart og vil ha oppmerksomhet igjen. Og jeg har mye jeg skulle ha gjort. Hejdå!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.