A change for the better.>

Jeg må rette en stor takk til June Sundet for denne nye, fine headeren! Den har hun fikset til meg skjønner du, og det var jammen på tide med forandring. Selv har jeg ikke hatt mye tid til å lage en, så det var utrolig greit å få en i mailboksen i dag. Sånn helt plutselig. Nok en gang; tusen takk! Hva syns dere? Gå gjerne innom bloggen hennes og si hva dere mener også. Da blir hun sikkert glad. Hun fortjener all skryt hun kan få. Tenk, så snill hun er! Jeg er glad, glad, glad.

Vel, nå er det fotball på tv'n, så da må jeg nesten følge med litt. Jeg liker jo fotball, men for å være helt ærlig har jeg mer lyst til å se Frustrerte Fruer. Det kommer nok ikke på tale, for Kaj er Liverpoolfan. Jeg er Unitedfan, så jeg driter egentlig i hvordan det går med Liverpool. Jeg bryr meg mye mer om hvordan det går i Wisteria Lane. Noen som vil ha besøk av en stakkars tv-slave? Nei, nei. Jeg får vel bare klare meg med fotball i kveld, da. Eller jeg kan se på Vilja. Ha en fin kveld folkens!>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.