A touch of pink.>

God kveld! Se på disse herlige kjolene jeg kjøpte til Vilja. Begge er kjøpt på H&M. De er litt for store for henne enda, men det blir nok ikke lenge til den ene passer i alle fall. Den med de store prikkene er i en mindre størrelse enn den andre skjønner du. Tenkte det var greit å kjøpe de i ulike størrelser, siden begge er rosa med sorte prikker. Jeg gleder meg kjempemasse til å se hvor søt hun blir i dem. Aaaw! Babyklær er så søte. Men nå må jeg nok en gang stoppe blogginga midt i et innlegg. Vilja trenger mat denne gangen også. Sånn er det. Man rekker ikke alltid alt man tenker å gjøre. Det får bare være. Jeg får blogge mer strategisk fra i morgen av. Nå skal vi kose oss. Vilja, Kaj og jeg.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.