Ompa til du dør.>


Bilder fra Kaizerskonsert på Vega i København. Herlig!

Jeg tar litt lette løsninger for tiden, og poster gamle bilder jeg finner på pc'n min. Jeg tar bilder nå også, det er ikke det som er problemet, men jeg tar bare bilder av Vilja. Kan jo nesten ikke poste bilder av henne hele tiden, og jeg har ikke orket å tenke kreativt nok til å finne andre ting å ta bilder av eller skrive fantastisk gode tekster heller. Jeg har hatt litt vondt i hodet de siste dagene også. Jeg tror det kommer av min dårlige matlyst. Jeg er ikke så sulten for tiden, og du vet hva de sier; uten mat og drikke, duger helten ikke. Så sant, så sant. Dessverre har denne helten bare lyst på Safarikjeks (som er farlig godt), og det sier seg selv at det ikke er god heltemat. Skulle ønske det var det.

Jeg lover bedre blogging fremover, med gode tekster, fine bilder og en god dæsj superficial stuff man ikke kan komme uten. Og selvfølgelig litt bilder av Vilja i blant også. Og outfits. (Jeg må bare få kroppen til å se ut som den gjorde før fødsel, og det tar vel ikke så alt for lang tid. Det bestemmer jeg.) Men nå orker jeg verken tenke på kreative bilder, gode tekster, klær, outfits eller annet superficial stuff, for nå skal jeg legge meg elegant bakover på sofaen og hvile øynene litt. Jeg er sliten etter dagens trilletur, og fortjener derfor en liten pause. Ha en herlig dag da, dere! Smil.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.