Listen to the music.>


Alanis Morisette – Thank U

På tide med litt musikk igjen. Litt kveldsmusikk, for det er det jeg bruker denne kvelden til. Jeg hører musikk, og i kveld hører jeg mye på Alanis Morisette. Denne, denne og denne er store favoritter. Og Thank U som er på videoen ovenfor selvfølgelig. Kaj er på jobb, og jeg glemte at han skal jobbe til tolv i kveld, så jeg har gått rundt i hele dag og gledet meg til klokka skulle bli ti over ti så jeg kunne få hjem kjæresten min. Det er da han bruker å komme hjem når han jobber kveldsskift. Jeg klarer meg selv altså, det er ikke det, men det blir ekstra ille når jeg glemte det. My bad. Men nok om det.

Vilja har nettopp, etter mye om og men, slått seg til ro med å ligge i vugga i stedet for i armene mine, og jeg har tid til å gjøre annet enn å bære på den lille, søte, nydelige klumpen. Hun er veldig glad i å være i nærheten av noen, og vil helst ligge i armene våre. Veldig koselig, men det sier seg selv at hun ikke kan gjøre det hele tiden. Men nå må jeg nok ta henne opp igjen, for hun har tydeligvis ikke slått seg helt til ro med vugga alikevel. Hun er nok litt mammasyk. Kos dere med musikken jeg prakker på dere så lenge! Ciao.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.