En liten luring.>


Vilja.

Dette er absolutt ikke noe bra bilde (hun har jo hånda i veien for ansiktet og hele pakka), men det var det beste jeg fikk til av denne type bilder i går. Skal definitivt prøve på nytt senere. Som sagt så hadde Vilja vondt i magen i går, og gråt ganske mye da vi skulle ta bilder. Her gråt hun ikke. Her var hun dypt konsentrert om å gjøre noe helt annet. Hun tisset. Se på øynene hennes. Hun ser rimelig lur ut der hun ligger og ser opp på pappaen sin. Hun får alltid det uttrykket når hun tisser eller bæsjer, og hun lager alltid en rund munn. Litt sånn «oi!» på en måte. Lille, søte luringen min. ♥

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.