Wednesday Morning.>

Frokosten min i dag. Havregryn med sukker og melk og et stort glass O'boy. Jeg har blitt helt avhengig av ett glass O'boy med masse pulver i bunnen til frokost. Det er så godt å spise opp pulveret som ligger i bunnen med en skje etter at man har snurpet i seg O'boyen gjennom sugerøret. Namnamnam. O'boy er for godt.

I dag var Vilja veldig fornøyd der hun lå på stellebordet. Jeg tok av bæsjebleien, og skulle akkurat til å tørke rumpa da hun begynte å tisse. Samtidig begynte hun også å gulpe. Jeg måtte le litt der jeg stod. Hun så litt skyldbetinget ut, selv om dette selvfølgelig er bare noe jeg innbilte meg. Hun så i alle fall veldig lur ut der hun lå. Jeg tok på ny bleie, og akkurat i det jeg skulle til å ta på buksa hennes kom det jaggu meg masse prompelyder også. Ny bæsj, ny bleie. Igjen. Jeg har hatt en herlig morgen i dag også. Det er ikike noe problem å stå opp klokka åtte når man har et så fantastisk, lite menneske å ta vare på. Hvordan har din morgen vært?

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.