Simply the best.>

Som så mange andre så er jeg veldig fan av Sassoon-produktene fra Wella, og denne gangen skal jeg teste produkter for farget hår. (At håret mitt er farget er jo ikke akkurat noen hemmelighet. Jeg har hatt omtrent alle mulige farger i håret mitt. Til og med rosa.) Jeg har prøvd disse en gang allerede, og førsteinntrykket er veldig bra. Men jeg føler jeg må bruke produktene fler enn en gang for å vite om jeg liker dem kjempegodt eller ikke, så jeg kommer tilbake til min mening om disse produktene senere.

I går var Vilja to uker gammel. Det vil si at hun er to uker og en dag gammel i dag. Hurra! Tiden går fort. Jeg merker allerede forskjell på henne. Hun vokser raskt altså, og hun blir stadig mer og mer oppmerksom på det som skjer rundt seg. Jeg gleder meg sånn til jeg får et smil fra henne. Det blir nok ikke så veldig lenge til!
skal jeg, Vilja, Nora og Sala på trilletur, så vi snakkes. Ha det!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.