New wigs.>


En av de nye parykkene, slenges opp i shoppen i løpet av dagen.

Da har jeg endelig fått inn litt nye parykker i shoppen igjen! Har bare hatt tid til å ta bilder av en i dag, men skal ta bilder av de andre i morgen. Orker ikke nå, og hva gjør vel en dag fra eller til? Tiden går fort når man har en liten nyfødt i hus, og da rekker man ikke alt med en gang. Vel, det gjør ingenting. Det blir. Videoblogg med svar blir det også, men som sagt; ting tar litt tid. Patience.

I dag har vi vært en liten tur på Hitra, og resten av tiden min går bort til amming, kosing og bleieskift. Utrolig hvor mye jenta spiser. Hun vil ha pupp all the time, og det fører selvsagt til store mengder…hva skal man si? Store mengder bæsj, rett og slett. Og tiss. Da må jeg vel bli lei av å skifte bleier tenker du kanskje, men det blir jeg faktisk ikke. Det er absolutt ikke så ille å skifte bleier. Og jeg som aldri hadde skiftet en bleie før nå. (Bortsett fra bleiene jeg skiftet på bamsen min, selvfølgelig.) Rart. Nei, nå skal jeg ta fredagskveld. Ha en fin kveld! So long.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.