Et tittelløst innlegg.>


Gammelt bilde.

God morgen alle sammen! Eller formiddag passer vel kanskje bedre. I dag stod vi opp i åttetida, for Vilja sov faktisk fra to til åtte. Hun sov til og med i sin egen seng, og ikke mellom meg og Kaj. Fantastisk! Jeg har med andre ord sovet veldig godt i natt. Nå ligger Vilja og Kaj henslengte på sjeselongen og sover. Begge to. Jeg sitter bare og titter bort på dem, for de er så herlige. Senere i dag skal forresten jeg og Vilja ha en liten photo-shoot. Må jo ta litt mor og datter-bilder også. Håper jeg får til noe bra. Time will show!

Nå skal jeg pumpe ut litt melk, for puppene mine er så overfylte at jeg er sikker på at de kunne ha mettet en hel landsby. Jeg kødder ikke. Jeg er sikker på at kroppen min trodde jeg skulle få femlinger. Minst. Dumme kropp. Neida, det er da godt den fungerer. Heller for mye enn for lite! Ha en fin dag, så kommer jeg sikkert tilbake med et bilde av meg og Vilja sammen senere i dag. Bare om vi er fotogene i dag, selvfølgelig. Hejdå!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.