Ut og stjæle bamser.>


1. Rufus sutter på teppet. Han har på en måte aldri sluttet med det. Litt søtt.
2. Denne bamsen har Rufus stjælt. Noen som savner den?

Rufus er en skikkelig ramp. Han stjeler. Han kommer hjem med alle mulige slags ting og tang, og jeg lurer virkelig på hvor han finner alt. Denne bamsen for eksempel. Hvor har han tatt den fra? Eller viktigere; hvem har han tatt den fra? Jeg ser for meg en liten toåring som hylgriner for at bamsen er borte. Yndlingsbamsen. Huff, stakkars. Vi får håpe bamsen tilhører en lei fjortenåring eller noe i stedet. At bamsen kanskje er blitt kastet ut av huset i ren ungdomsfrustrasjon eller under et opphetet raserianfall. Eller noe lignende. Det er jo ikke umulig. Det er slett ikke umulig. Sint ungdom gjør mye rart.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.