Vårfavoritter fra H&M.>

Alt som ligger fint lagret i Ønskelista mi på H&M sine nettsider. Dette er en stil jeg kommer til å satse på til våren. Litt safaritouch over det hele. I like it.

Jeg bare poste dette. Se alle disse herlige klærne da, dere. Jeg har så lyst til å bestille dette at det gjør vondt. Jeg er seriøs. Det gjør skikkelig vondt. Jeg frykter for at jeg kommer til å bestille dette snart – bare kontoen kan bli fylt opp av penger igjen. Som jeg tidligere har nevnt fikk jeg ikke lønn denne måneden, og jeg får pengene i neste måned i stedet. For øyeblikket er det veldig kjipt, for tenk om noen av disse varene blir utsolgt i mellomtiden. Da griner jeg. Neida. Joda. Litt i alle fall. Herregud, det er en evighet siden jeg brukte normale klær, og jeg har tydeligvis blitt litt gal. Jeg tror det etterhvert kan resultere i enorme mengder (okei da, enorme mengder er en overdrivelse. Jeg er ikke rik heller) shopping som igjen resulterer i mange, mange outfitbilder på bloggen. Det blir, det blir, det blir. Snaaaaaaaaaaart.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.