Monday Morning.>

Ane Brun – This Voice

Jeg har fått helt dilla på denne sangen. Den er nydelig, og Ane Brun synger som ei gudinne. Virkelig. Stemmen hennes får alle hårene i nakken min til å reise seg. Jeg blir trist på en god måte. Jeg blir skjelven og sentimental. Utrolig hva musikk kan gjøre med en. Uansett. I dag er det mandag. Ny uke, mye nytt å gjøre. I dag startet jeg dagen med musikk, et par brødskiver og kakao, og nå skal jeg «jobbe» for fullt. Jeg skal kontakte Brønnøysundregisteret for n'te gang, høre med lønningskontoret hvorfor jeg ikke har fått lønn denne måneden, fikse skattegreier i forhold til shoppen, pakke pakker, hente pakker, føre inn nye bestillinger, lete etter nye produkter til shoppen og ta litt bilder. Jeg har med andre ord nok å fylle dagen med. Herlig. Dessuten er det bare nitten dager til termin. ♥

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.