En ny parykk i shoppen.>


Ny parykk i shoppen.

Tenkte bare jeg skulle nevne at jeg har fått inn to av denne fine parykken i shoppen i dag. Veldig fin syns jeg. Kommer vel fler i løpet av de nærmeste dagene også. Pluss litt annet stæsj, blant annet massevis av nerdebriller som allerede er solgt. Gleder meg. Har dessuten funnet endel klær jeg har planer om å kjøpe inn også. Litt kjoler og sånt som ikke selges andre steder i Norge. Kan bli spennende. Det er vanskelig å finne plagg jeg liker og som ikke koster altfor mye, men jeg finner vel mer etterhvert. Nå skal jeg lete mer! Ciao.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.