Don’t stop the music.>


Stilig veske med høytalere, kommer til å bli solgt i begrenset antall i shoppen.

Jeg digger denne veska. Jeg ha en selv også, så det er ikke sikkert det blir så veldig mange av den i shoppen. Jeg fant ikke mange eksemplarene av den, og dessuten så var den ganske dyr også. Så det blir nok førstemann til mølla når det gjelder akkurat denne. Litt dumt, men sånn må det nok bare bli på noen av produktene.

Nå skal jeg gå til posten. Jeg venter mange pakker (kanskje ikke så rart, med tanke på shoppen…), men jeg venter en pakke mer enn de andre. Jeg og Kaj har nemlig kjøpt Super Nintendo med Super Mario Bros, og den bør komme i dag! Å, så gøy det skal bli å spille gammel Mario igjen. Det er lenge siden sist, og for meg er gammel Mario udødelig. Ingenting er morsommere å spille enn det. Lenge leve Mario Bros. Ciao!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.