Three.>


Litt fler bilder. Hvilket ett liker du best? Jeg liker det i midten best, jeg.

Nå sitter jeg i sofaen. Babyen sparker, og jeg venter egentlig bare på at Top Model skal begynne. Da skal jeg hive i meg så mange klementiner jeg orker, og drikke årets første julebrus. Jeg drikker ikke mye julebrus, men jeg har alltid ment at man bør vente til første desember. Juletida begynner ikke før da. Ikke for meg i alle fall. Butikkene vil jo selvfølgelig begynne jula så tidlig som mulig, og det skjønner jeg godt. Det fungerer; det selger. Det nekter jeg å være en del av, og har dermed visse juleprinsipper. Sådetså.

Uansett. I dag gjorde jeg mamma litt ekstra glad. Jeg ga henne en gavekalender. Det var visstnok ingen kalender der, bare pakker, men det var bare for at jeg ikke fant kalenderen. Dessuten er det pakkene som er viktigst. Hadde ikke alle tjuefire pakkene klare til i dag heller, så det blir litt sånn påfyll med gaver etterhvert. Syns mamma fortjener å få noe tilbake for alle gavekalendere jeg har fått oppgjennom tidene. Det er mange pakker, det! Hun ble i hvertfall veldig glad, og det gjorde meg kjempeglad. Det er godt med jul! Jeg er glad jeg har vært så heldig at jeg har mange gode juleminner å tenke tilbake på. Det er ingen selvfølgelighet. Jeg syns virkelig synd på barn som ikke får oppleve ordentlig jul i løpet av barndommen sin. Det er noe absolutt alle burde få oppleve.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.