Lilla bukser og en stor mage.>


Mammabukse og mammagenser fra H&M, sko fra Ellos, pelshals fra Cubus.

Ganske så kjedelig outfit, men sånn daffer jag altså rundt. Minus skoene selvfølgelig, for de kan jeg nok ikke bruke i dag. Ikke for å klage, men jeg har veldig vondt i ryggen og bekkenet. Veldig kjedelig. Noe som derimot ikke er kjedelig i det hele tatt er at magen min plutselig har eksplodert. Bare se hvor stor den har blitt! Skulle vel kanskje bare mangle siden jeg snart er 31 uker på vei. Det er veldig gøy, veldig spennende og veldig uvant. Det fører også til litt klesproblemer. Jeg har lite gensere som passer, og det kryr ikke akkurat av fine mammaklær rundt omkring heller. Kjære designerspirer; sy noen fine mammaklær til meg! Takk.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.