Vi prøver igjen…>

Mye sko på bloggen i det siste nå, men siden paret fra Nelly ikke passet har jeg bestilt meg et nytt par. Disse fra Ellos ser utrolig kule ut, så jeg krysser nok en gang fingrene, og håper at disse passer. Bestilte et helt vanlig, lave hverdagspar også, som jeg vet passer. Litt greit å få noe jeg vet jeg kan bruke, og ikke bare sko jeg sørgelig må sende i retur.

Hittil i dag har jeg skrevet en artikkel, og fra klokka tre til fem skal jeg på jobb. I kveld skal jeg ha en liten photoshoot med meg selv igjen, for jeg har nemlig kjøpt noe fra Ebay som kan bli ganske kult på bilder. Jeg vil ikke røpe hva, men den er skikkelig kul. Jeg kan ikke bruke den til vanlig, noe som er litt kjipt, så den blir bare til pynt. Skal dessuten låne krølltang fra Nora, så i kveld blir det krøller. Masse krøller! Jeg tror det kan bli gøy. Kanskje er jeg så heldig at Nora vil bli med også. Time will show!

>

Del

Kommentarer

  1. mai 16, 2011 / 18:28

    Some instruments may productively [b]why is tramadol hcl given[/b] spectrometric patchplease stings when fermented during tumorigenic treatment.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.