Everything you like I liked five years ago.>


T-skjorte fra Nelly.com Herrer, lang singlet, tights og jakke fra Cubus, sko fra Bianco.

Ny t-skjorte fra Nelly. Stilig herreskjorte som jeg ville ha. Det er absolutt ikke dumt å ta en titt innom herreavdelingen i ny og ne, altså. De har mye kult som også kan brukes for jenter. Da finner man som regel noe ikke alle jenter har, og det er litt gøy.

Nå skal jeg komme i gang med ryddinga. Har store planer om å rydde klesskapet mitt i dag, og det kan bli ganske så interessant. Skal kaste ut mye av det som sjelden brukes, så det kanskje blir mulig å finne frem inni der. For å ikke snakke om skuffene på badet. De blir lett overfylte. Jeg har ikke noe system på klærne mine, og det bør jeg gjøre noe med. Skjerpings! Have a nice day.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.