Ukens blogganbefaling.>

Det er på tide med en ny blogganbefaling, og denne uken fant jeg denne bloggen. Med tanke på at hun blogger hos svenske devote.se så er bloggen hennes kanskje ikke den letteste å finne, og dermed bestemte jeg meg for å hjelpe til litt. Mira Jakobsen er ei jente på tjueen år, og er fra Bergen. Hun beskriver seg selv som for øyeblikket sovende student og klumsete fotograf, men jeg har mine tvil til at ordet «klumsete» passer i denne sammenhengen. Mira tar nemlig mange inspirerende og gode bilder, og ikke noe med bildene hennes virker særlig klumsete. Dessuten har hun et utseende som tar meg med storm. For ei fantastisk pen jente! Pen dekker ikke godt nok; vakker er ordet. Jeg tror nok ikke det bare er jeg som ønsker meg så langt, pent og tykt hår. Nå ble det mye skryt her, men det er virkelig fortjent. Uansett. Ta en titt innom Mira Jakobsen. Do it!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.