Eat my lollipop.>


Denne karen har god tid.

Jeg viser frem godteri jeg kjøper bare for at det ser fint ut. Jeg liker det ikke, ikke smaken. Jeg liker å se på det. Jeg liker fargene. Jeg liker tanken på å like et godteri som ser sånn ut. Tanken på å like godteri som man kan ha i evigheter. Nesten evigheter, i alle fall. Lenge er vel kanskje mer passende. Lenge. Men jeg liker det ikke.

Rolig fredagskveld her. Kanskje ikke overraskende. Jeg liker rolige fredager. Ta bilder av godteri jeg ikke vil spise, se tv og bare slappe av. Nå skal jeg finne noe godt å knaske på, og finne noe bra på tv. Vet at jeg har en Smash liggende i skapet, og masse druer i kjøleskapet. Tenkte å spørre hva jeg skulle velge, men jeg har allerede bestemt meg for litt av begge deler. Hvorfor nøye seg med litt, når man har alt? Ha en fin kveld.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.