Stripes.>


Litt nye klær. Lue, topp og tights fra H&M, skinnjakke fra Cubus, sko second-hand, veske fra Wedins. Sjekk forresten kulen på magen da, dere. Nå begynner jeg å bli stor, altså!

Dette er noe av de nye klærne jeg har kjøpt i det siste. Toppen kjøpte jeg veldig, veldig billig på H&M Outlet. Den kostet faktisk 79,90 kroner. Fantastisk kjøp. Jeg liker den kjempegodt! Når jeg tenker meg om var det vel egentlig bare den som var ny i denne omgang. Men, det kommer mer. Jeg har plutselig oppdaget at jeg faktisk har litt klær. Det sier jeg nå, men om ei uke klager jeg sikkert over tomt klesskap – igjen. Gud, jeg er så jentete av og til. Det er til å bli kvalm av.

I dag har jeg forresten farget håret. Bedre bilder enn dette kommer senere, for nå er jeg faktisk veldig, veldig fornøyd med fargen. Litt synd at jeg kjøpte fargen på Ebay, for nå er jeg pent nødt til å bestille fler. Den er perfekt. Den er ikke for rød, akkurat passe oransje og akkurat passe lys. Den er akkurat som jeg hadde håpet. Akkurat slik jeg har ønsket at håret mitt skulle se ut i en evighet nå. Endelig. Endelig! Nå er jeg lykkelig.>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.