Drea tipser: Cool Stuff!>


Ting fra Monikapolitan.com

Mange har lurt på hvor jeg har fått tak i brillene mine (de jeg blant annet bruker på headerbildet), og jeg fant ut at jeg kunne tipse om denne butikken. Det var ikke her jeg kjøpte brillene mine, men de ser akkurat likedan ut. Her selger de i tillegg hjertesolbrillene jeg har også, og dessuten har de mye annet gøy jeg gjerne kunne tenkt meg. Med andre ord; ikke en dum butikk. Kan forresten hende det blir noen kroner i toll og frakt, med tanke på at butikken ikke er norsk. Det er lurt å huske.

Nå skal jeg åpne de fem pakkene som lå og ventet på meg på postkontoret. Jeg har blant annet fått en superfin bloggdiplom (som det selvfølgelig kommer mer om på bloggen), hårfarge, en kjole, pakke fra H&M og nye produkter fra Wella. Åh, så gøy det var å komme hjem! Men, nå må jeg ta igjen litt på studiene (det ble lovlig lite studering på Kreta), og deretter må jeg på jobb. Forhåpentligvis blir resten av uka litt mindre hektisk enn i dag.
Ciao!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.