Meningsløse bilder, og en blogganbefaling.>


Bare to bilder som ikke har noe med innlegget å gjøre. Kule sokker fra H&M.

Mer bilder. Jeg tar så mange teite bilder, og føler jeg må dele noen av dem med dere. Har du sett noe mer meningsløst? Dog, meningsløst kan være gøy. Jeg syns disse bildene er litt gøyale. Jeg får nesten litt lyst til å finne frem stokken og danse av å se på dem. Sant skal sies; jeg er ingen god danser, og jeg har ingen stokk.

Nå skal jeg komme med enda en blogganbefaling (dette blir nummer tre), og denne gangen skal jeg anbefale en fotoblogg. Selv er jeg veldig glad i å ta bilder, og for å ta gode bilder trenger man inspirasjon. Inspirasjon kan du f.eks. finne her. Jan Ivar Vik heter mannen bak denne hjemmesiden, og han er fotograf. Bildene hans er alltid spennende, gode og inspirerende, og fortjener absolutt mer oppmerksomhet. Ta en titt innom, og la han få høre om du liker noen av bildene hans. Det fortjener han. Virkelig.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.