To make it all better.>

Sånn kan det gå når man leker seg i photoshop. Er ikke ofte jeg bruker å redigere bildene i så stor grad som dette, men av og til er det gøy. Av og til blir resultatet litt stilig også, selv om jeg egentlig ikke er så fan av überredigerte bilder. Det kan fort bli litt for mye. Det enkle er ofte det beste når det kommer til det meste. Hva syns dere om bildet?

Har blitt enormt mye bilder i den siste tiden. Kanskje litt vel mye. Føler jeg har altfor mye å blogge om fortiden. Jeg føler meg kreativ, og har hodet fullt av ideer. Jeg har til og med fire-fem innlegg liggende som utkast, og en haug med bilder jeg gjerne vil poste. I det ene sekundet er jeg svært fornøyd med hva jeg har å komme med, i det neste er jeg usikker på hva som er interessant å se/lese om. Jeg vet plutselig ikke hva som gjør at du skulle ville komme tilbake til akkurat min blogg. Dette er vel egentlig et luksusproblem, men det plager meg bittelitt. Jeg vet hvordan det er å være bloggleser. Man trykker optimistisk inn på en blogg man følger, og av og til blir man skuffet over innholdet i innlegget. Av og til er det motsatt. Av og til ser man innlegg som skaper ideer, som inspirerer og som får en til å tenke «denne bloggen er god.» Nå sier ikke jeg at bloggen min inneholder verken den ene eller andre typen innlegg, men jeg må spørre; hvilken type innlegg blir du skuffet over å finne på bloggen min? Og selvfølgelig; hvilke innlegg liker du å finne her? På forhånd tusen, tusen takk for hjelpen!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.