Parykker.>


parykk2parykk1

I går jobbet jeg omtrent hele dagen. Jeg ble ferdig klokka syv, og da var jeg rimelig sliten. I dag har jeg bare to timer jobb, så i dag har jeg tid til å gjøre andre gøyale ting. Som å ta bilder av de nye parykkene mine. Og rydde litt rundt omkring i huset og gjøre annet småtteri som trengs å gjøres. Og lage ny layout på bloggen. Liker plutselig ikke headeren min lenger, så jeg må bytte. Har ordnet en ny header, men da passer ikke bakgrunnen lenger. Irriterende. Blir antagelig total fornyelse – igjen. Håper bare jeg (og dere) bllir fornøyd til slutt. Hva syns du om parykkene/bildene?

>

Del

Kommentarer

  1. Laura
    april 27, 2011 / 17:33

    heei, hvor kjøpte du parykkene ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.