Prince Charming.>

I dag tok jeg magebilder. Magen vokser! Det er utrolig. Den vokser raskt nå, og det er fantastisk. Likevel tror jeg at jeg holder bildene for meg selv. Jeg føler det blir litt for personlig, på en måte. Dessverre. Dere får klare dere med bilder av meg og Rufus, kattepusen som ikke lenger er liten og søt. Nå er han stor og søt, men fremdeles like rampete. Jeg håper inderlig han vokser fra bitinga, kløninga og alt det der snart, så jeg slipper å se ut som en selvskader på hendene. Det er ikke helt min stil. (Ja, Rufus er bittelitt perser. Han er nuuudelig!)

Photobucket Image Hosting

Nå skal jeg, Tina og June en tur til Nora for å ha jentekveld. En jentekveld inneholder obligatorisk sladder, Mean Girls og noe godt. Vel, jeg vet ikke om vi skal ha noe godt, men jeg skal ta med epler. Epler er godt. Nå kom jeg på at jeg har Safarikjeks i skapet også, så da har vi plutselig mye godt også. Med andre ord; det blir garantert en vellykket jentekveld. Ha en finfin kveld, for det skal jeg!>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.