Hjemmestudent.>

Disse tre tingene preger «friminuttene» mine. Ja, det er mange fordeler med å studere hjemme. Det er ikke alle som kan drikke kakao, spise eple og se en episode av Sex and the City når hodet begynner å gå i surr. Det kan jeg!

Nå har jeg så vidt kommet i gang med den første innleveringsoppgaven, og jeg studerer. Så spennende! Den første oppgaven er visstnok ganske så krevende, men det liker jeg. Utfordringer er alltid gøy, selv om det til tider kan være utrolig skummelt også. Jeg tror det skal gå bra. Jeg skal klare dette på en god måte. Men, nå skal jeg på jobb. Jeg skal sitte i svømmehallen og se på mennesker som bader i to timer, og vet du hva? Det er skikkelig gøy! Jeg liker korte arbeidsdager, og jeg liker å være i svømmehallen. Om det er lite folk der, kan det jo selvfølgelig hende at det blir en liten dukkert på meg også.

Forresten. Vil bare nevne dette innlegget. Får veldig mange spørsmål om layout og slikt veldig ofte, og jeg begynner dessverre å bli litt smålei av å repetere meg selv hele tiden. Ikke for å virke sær, overlegen eller generelt teit, men… Vel. Les gjennom innlegget jeg har linket til over først i alle fall. Takk. :-)

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.