Fredags-te er fredagslykke.>

fredagste

Te er undervurdert. Jeg glemmer å lage te, for det må være minst to år siden jeg drakk te sist. Jeg aner ikke hvorfor det går så lang tid mellom hver kopp, for jeg har alltid vært veldig glad i det. Spesielt Twinings – Earl Grey. Virkelig en favoritt. Fredagste skal bli min nye favoritt. Det er egentlig veldig lite som skal til for å gjøre dagen litt bedre.

Nå skal jeg spille en pokerturnering, og jeg skal selvfølgelig vinne mot alle de fem tusen andre som også har planer om å vinne, før Kaj kommer hjem fra jobb. Da skal vi antagelig bestille fyfy-mat, for jeg har ikke spist på veldig lenge nå. Det blir man sulten av. Det har sikkert ikke Kaj heller. Spist på veldig lenge altså. Han får som regel dårlig tid tid til å spise på jobb, stakkars. Så, håper dere også finner litt fredagslykke i dag. Det fortjener dere.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.