Long, beautiful hair.>

kontrast

Se, jeg har langt hår!

Sånn. Nå har jeg roet ned alle oppspilte fotonerver, og tatt kveld. Altså, jeg har ikke sovnet, men jeg ligger behagelig i sofaen og gjør absolutt ingenting. Det er rart med det. Da jeg var mindre var det aldri gøy å gjøre ingenting. Nå er det deilig. Ikke alltid, men noen ganger. I dag er en sånn dag. I dag er det godt å bare ligge på sofaen og gjøre ingenting, selv om jeg selvfølgelig burde ha prioritert andre ting. Ting som oppvask, rydding eller trening. Ting som faktisk er kjedeligere enn å kjede seg.

Forresten. Etter Hundrings sin blogganbefaling av bloggen min har jeg begynt å tenke over hva jeg skriver. Ikke at dette var noe jeg aldri gjorde før, men nå gjør jeg det mer. Og det er absolutt noe som trengs. Problemet er at jeg har ingenting interessant å skrive om. Jeg jobber ikke i sommer, så jeg har ingen morsomme historier å fortelle om rare mennesker med hårete nesehull, overpratsomme og feite kvinner i femtiårsalderen eller et eller annet fjortistryne fullt av kviser som kommer med verdens dårligste sjekkereplikk. For å innrømme noe ingen av oss vil innrømme; hverdagen min er rimelig kjedelig for tiden. Den er verken glamorøs eller interessant. Og hva i all verden skal man da skrive om? Akkurat. Da skriver man slike kjedelige innlegg som jeg har spydd ut i det siste. Dette må forandres. Jeg lover meg selv å finne interessante mennesker som kan gi meg (og dere) en god historie. Kanskje til og med en god latter også. Jeg skal finne deg hvor enn du er, rare menneske med rare vaner.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.