Jeg har en rosa mobil.>

rosamobilrosamobil2

Jeg har fått ny mobil! Den er rosa, og den er kjempesøt! Den ser ikke så rosa ut på bildene. Den ser mer hudfarget ut, men på ordentlig er den mer rosa. Jeg vet ikke helt hvorfor, men det er alltid gøy å få ny mobil. Høyst sannsynlig kommer jeg til å bli lei av den om tre uker, og derfra går det bare nedover med hele mobilen. Mine mobiler har en tendens til å se rimelig slit ut etter…tja, maks tre måneder. Men, det er alltid like gøy å få elektroniske duppeditter i posten. Jeg husker til og med følelsen jeg hadde da jeg kjøpte min første mobil. En nokia 3310. Jeg var så glad, så stolt, og syntes selvfølgelig mobilen min var den fineste og beste i hele verden. Hva andre sa hadde ingen betydning. Mobilen var min, og den var best. Følelsen jeg har nå er faktisk ikke så ulik. Mobilen min er søtest, og den er best. Ingen protest, den som står i mot er en superidiot.
Næ nænænæ næ.

Nå skal jeg se sandvolleyball på nrk1. Det er en sport som virkelig fascinerer meg, men når jeg tenker meg om; hvilken sport fascinerer meg ikke? Ishockey og amerikansk fotball. Uansett. Hvorfor ser det alltid ut som Stavanger er syden? Kanskje jeg skal flytte dit?

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.