Skummelt avhengighetsskapende.>

Siden jeg nå har fått hekta på The Sims 2 igjen, har jeg veldig lite inspirasjon til å blogge i dag. Jeg planlegger videoblogg i morgen, så en bedre bloggedag enn denne er i vente. Tilbake til Sims. Jeg bare elsker dette spillet. Det er så gøy! Min sim er en skikkelig horesim, for som det selv står beskrevet i spillet: «en sim med mål om romantikk har som mål å flørte med flest mulig simmer.» Senere står det noe om hete kvelder og kåte dager. Slik lever altså jeg simlivet, og jeg trives. Av og til er det godt å leve i en verden hvor man slipper å bli dømt for alt man gjør, selv om noen av nabosimmene kanskje ikke har fått det beste inntrykket av min stakkars horesim.

simdrmmer
Sliten og kåt sim. Til og med drømmene inneholder tusen forskjellige simmer. Ugh.

Som jeg nå har nevnt skal jeg lage videoblogg i morgen. Spennende, spennende. Jeg vet enda ikke hva jeg skal videoblogge om, men jeg har store planer om at det skal bli en bra en. Forslag? Om det er noe du vil at jeg skal gjøre, ta opp, prate om eller noen jeg skal «være»; bare si fra. Jeg tar i mot alle forslag med åpent sinn.

Nå skal jeg spille mer Sims. Om noen dager må noen antagelig komme hit å ødelegge spillet mitt. Jeg lover. Noen nok redde meg.

UPDATE: skuffende med videobloggforslag. De jeg har fått er jeg kjempeglad for at jeg har fått, men jeg syns virkelig dere kan komme med fler. Ellers blir det kanskje aldri noen videoblog igjen – ever. Nei da, det blir det sikkert. Men, jeg forlanger fler forslag. Det koster da deg ikke så mye å tenke litt vel?>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.