«Gi meg et navn!»>

Vi skulle vært i Bergen nå, men slik ville ikke SAS det. Flyet skal akkurat til å taxe da det plutselig ropes opp fra høytalerne: «Dessverre kan vi ikke fly med dette flyet, da strømforsyningen ikke er tilstrekkelig. Dere må desverre forlate flyet.» Javel? Vi forlot flyet, og prøvde å se det positive i det; om vi hadde flydd hadde vi antagelig ikke kommet lenger enn til…jeg vet ikke. Ikke til Bergen, det er i alle fall sikkert.

Vi fikk beskjed om at vi kunne ta et senere fly til Oslo, for deretter å fly videre til Bergen. Vi kunne kanskje så akkurat rekke konserten om alt gikk i rute, men det orket vi rett og slett ikke. Jeg var ikke i superform, så dermed er vi fremdeles i Trondheim. Og vet du hva? Det gjør ikke så mye. Det at jeg går glipp av Dave Grohl og resten av Foo Fighters er selvfølgelig trist, men jeg fikk den ultimate trøst. Jeg har fått verdens søteste kattepus.
superstepusJeg har nettopp vært og hentet denne skjønnheten. En liten guttekattepus på åtte-ni uker, og han er helt fantastisk søt. Den er helt sort, og pelsen er skikkelig fluffy. Han er fantastisk. Det er bare ett lite problem, og om du er observant nok har du antagelig lagt merke til at jeg bare kaller den «den». Den har ikke fått navn enda, og jeg sliter. Det er vanskelig å komme på et passende navn som både jeg og Kaj blir fornøyde med. Navnet må passe til pusen. Alle kattenavn mottas med takk. Det trengs. Jeg trenger dere. Kom igjen, gi oss forslag. Hvem vil vel at katten skal hete «Den» for resten av livet?

Beklager dårligere bildekvalitet enn vanlig. Mobilkamera.
Hva skal kattebabyen hete?>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.