Hakuna Matata.>

drreeeeeea

Solbriller fra aner ikke.
T.skjorte fra H&M.
Shorts fra Gina Tricot. (Smekken er ikke åpen, den er bare…teit.)
Sko fra Ebay.
Dårlig kroppsholdnng: antagelig utmattet av sola. Jager den bort med det samme. Ikke sola altså, men den dårlige holdningen.

Nå lukter jeg mannesvette, det er jeg sikker på. Så varmt kan jeg faktisk ikke huske det har vært om sommeren før, men når jeg tenker meg om sier jeg det hver sommer. Kanskje det bare blir varmere og varmere for hvert år? Vel, jeg lukter uansett mannesvette, og nå begynner jeg å bli rød på ulike deler av kroppen også. Dette er sommeridyll. Tre ørn fløy i ring på himmelen. Solkremen lukter Syden. Sala peser. (stakkars.) Jeg er rødrosa, og små prikker kommer mer og mer tydelig frem i ansiktet mitt. Sola gjør ting med meg. Det er litt søtt, for jeg får veldig mange søte fregner som jeg faktisk liker veldig godt. Jeg liker fregner. Fregner er skikkelig fint, så nå håper jeg bare at jeg får fler! Gi meg mange fregner, vær så snill. ska jeg gi meg hen til sola igjen. Den venter på meg, og den fortsatt hvite (men også litt røde) kroppen min skriker etter sol. Jeg skal kose meg.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.