Jeg er ingen albino. Jeg er bare bleik.>

Jeg trosser kald, sterk vind for å sole meg. Eller, jeg prøvde. Jeg var ute i ca. ti minutter, og det tok ikke mer enn to før jeg hadde pip-pipper på begge armene. Det har seg slik at jeg trosse vind så lenge det er sol ute. Jeg trenger sol. Jeg er faktisk nesten så hvit at det antagelig ikke er lenge før noen spør Kaj hvorfor han er sammen med en albino. Med tanke på at jeg ikke er det, og heller ikke har noen i familien som er albino, trenger jeg den sola jeg kan få. Jeg må seriøst få litt farge på kroppen, og jeg syns det er høyst urettferdig at jeg er den eneste i familien som blir rosa. Resten blir brun. Jeg blir rosa. Alltid rosa. Selvfølgelig måtte jeg finne meg en kjæreste som blir brun bare ved å tenke på sol. Bare se forskjellen på fargen til meg og Kaj. Urettferdig.

djeaivind
kajogdreaforskjellpfargesalaogdreagsunge
Bildene her kan du selvfølgelig trykke på.

Nå skal jeg se Top Model. Det er virkelig et must. Jeg har vært avhengig av den serien siden sesong nummer en, og det begynner å bli endel år siden nå. Apropos tv-serier. Sopranos, Black Books, Sex and the City og The Office er noe alle bør ha sett. Finnes faktisk ikke bedre tv-serier. Black Books er en favoritt. Om du ikke har peiling på hva jeg snakker om, LØP OG KJØP! Jeg mener det. Black Books får meg til å le så jeg både får vondt i kinnene og magen. Jeg får til og med vondt i resten av kroppen. Det er hysterisk. Det er et godt tips. Jeg lover. Enda et godt tips? Okei. Johnossi har kommet med nytt album. Johnossi er også fantastisk.
Forresten. Jeg stresser litt med for hvordan jeg skal få sett Sex and the city-filmen. Her hvor jeg bor har vi en bitteliten kinosal som sender filmene et halvt år etter at de har blitt sendt i byene. Det betyr at jeg må til Trondheim en tur i nærmeste fremtid. Jeg skal se filmen – straks. Hjelphjelphjelp. Jeg vil, jeg vil, jeg vil!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.