Blått og rødt er fint – sammen.>

God morgen! Nå sitter jeg på skolen, og strengt tatt burde jeg gjøre mer fornuftige ting enn å legge ut bilder av meg selv, men jeg orker ikke. Jeg er for lei av skolen for øyeblikket. Jeg er for lei kjedelige undervisninger og kjedelige innleveringer (No offense, lærere.) Vel, jeg regner med de fleste av dere er like leie som meg, så jeg skal holde kjeft om skole nå.

tirsdagdreaigjen
Jeg har på:
Blå t-skjorte (som egentlig er tunika) fra H&M.
Kjole fra Lloyd.
Veske fra La Redoute
Smykke fra Glitter
Sko fra Bianco
Jeg er forresten ikke så bleik som det ser ut til. Ja, jeg er bleik, men ikke bleik.

Tidlig blogging i dag. Det er ikke helt likt meg. Spesielt ikke outfitbilder, men i dag hadde jeg god tid. Jeg tror alltid jeg trenger en time på badet, men jeg bruker nesten alltid bare et kvarter. Da har jeg plutselig førtifem minutter til overs, noe som egentlig burde føles godt. Likevel kan jeg ikke slutte å tenke på hva annet jeg kunne ha gjort, som for eksempel å sove. Apropos sove. Jeg drømmer så utrolig mye rart for tiden. Det går ikke ei natt uten at jeg drømmer de mest utrolige ting, og snodig nok (morsomt ord) handler de ofte om at jeg skal spille fotball. Så langt kommer jeg aldri, for det kommer alltid noe i veien. Enten glemmer jeg treningsklærne eller så er fotballbanen i en oppoverbakke. Aner du hvor vanskelig det er å spille fotball i oppoverbakke? Det vet jeg. Jeg drømte det.
Jeg trenger virkelig å bli helt bra i kneet. Jeg trenger det nå.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.