Dagens fargerike outfit.>

Endelig kan jeg ha på andre klær enn russeklærne! Det gjør faktisk fantastisk godt. Jeg har savnet vanlige klær.
I dag har jeg på: skinnjakke fra Cubus, genser fra H&M, kjole fra H&M, tights fra H&M, sko fra Bianco. (brukte ikke disse skoene på skolen i dag. Jeg fant nemlig ikke strømpebuksa mi, og det er umulig å gå i disse skoene uten. Dermed ble det andre sko, men disse passer mye bedre.)

fargerikdrea

Nå har jeg endelig funnet kjolen fra H&M. Det som er ekstra bra med denne kjolen er at det er så mange som ikke liker den. Mange mener kanskje den blir litt vel mye, men jeg syns den er knallkul. Den har mange farger, og farger gjør meg skikkelig glad. Jaja, nok prat om klær.

Forresten. Det irriterer meg litt at dollaren er lav. Ja, du leste riktig. Jeg taper på at dollaren er lav, jeg. Jeg føler at ting er så billige, spesielt på Ebay. Det fører til hyppig bruk av visakortet mitt, og det fører til mindre penger. (Rare greier.) Hadde dollaren vært høy hadde jeg nok latt være å bestile så mye. Nå må jeg skjerpe meg. Nå skal jeg ikke bestille mer fra Ebay på ei god stund. Wish me luck.

Nå skal jeg ta meg en tur ut i sol og vind. Det er kaldt i dag. Irriterende kaldt. En sydentur hadde ikke vært så ille. Hellas? Ja, takk.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.