Atle Antonsen prøvde å kysse meg!>

Ja, det gjorde han. Bare se på bilde nummer en. Vi (altså meg, Tina og Malene) møtte Atle Antonsen på Nick Cave-konserten. Atle ble så glad for å se meg, og det var kjempekoselig! Han har lest bloggen min siden jeg begynte å blogge, og ville derfor gi meg et kyss. Bare se på bilde nummer en. Bilder sier mer enn tusen ord, sant? Vel, ikke i dette tilfellet.
Okei, så må jeg vel kanskje innrømme at han så absolutt ikke skulle kysse meg, og han har selvfølgelig ikke lest bloggen min heller. Nei, Atle skulle ikke til å kysse meg her, han kjefter. Atle var en surpomp. At han ikke har forståelse for at to fulle russ vil ha klem og bilde er uforståelig. Forståelse hadde han ikke. «Ja, det er derfor jeg er her, bare derfor! Jeg er her for å ta bilder med dere!» Han vile (utrolig nok) se og høre på konserten i stedet. Likevel. Det tar han cirka tredve sekunder, og det syns jeg virkelig han burde spandere på oss. Surpomp. Atle er mye morsommere på tv.

Konserten var forresten bra, men det ble kanskje litt for mye av det samme. Jeg har ikke hørt noe særlig mye på det nye albumet, og når en konsert består av nitti prosent med nye greier kan det lett bli litt…ensformig. Men, for all del. Nick Cave er en energisk, spennende og flink mann.
Det ble selvfølgelig litt shopping også, og jeg fant HM-kjolen jeg har lett så lenge etter! Jippi! Den er kul. Nå orker jeg ikke skrive mer, for ingenting av det jeg skriver blir særlig spennende eller underholdende i dag.

(1.Absolutt ikke noe superbilde av verken meg eller Antonsen. Jeg var beruset, hadde feber og var konsert-svett.)
(2. Nick Cave and the bad seeds.)
(3.
Malene utenfor Stortinget.)
(4.
Malene og Tina utenfor Zara-)
(5. Tina og Malene one more time. Malene leser i russeavisa vår.)

tinaogmalene

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.