Oops, I did it again.>

Jeg må være en av verdens dummeste mennesker. Jeg må være en av verdens mest ubetenksomme. Se for deg Kiss-vokalist Paul Stanley ute en regnværsdag. Det må se helt forjævlig ut. Sminke all over the place, antar jeg. Slik så jeg ut i natt. Kanskje til og med verre. Jeg har ikke grått så mye på lenge, og det er flaut å si hvorfor. Det er pinlig. Svært pinlig. Så pinlig at jeg faktisk ikke skjønner hvorfor jeg nevner det overhodet. (Nå skal jeg slutte å nevne ordet pinlig.)

Du lurer sikkert på hvorfor jeg gråt så mye at jeg så verre ut enn Paul Stanley på en regnværsdag. Det skal jeg faktisk fortelle deg, på tross av at det er noe som irriterer meg minst like mye som Wig Wam-vokalist Åge Sten Nilsen (Ja, jeg sammenliner alt med vokalister i dag. Det er bare sånn det er), og han irriterer seriøst skiten ut av meg. Går det an å finne noe mer irriterende enn vrælinga hans? Det trodde jeg ikke, men tydeligvis.
TIlbake til historien. Noen av dere har spurt meg om hva min dårligste side er. Det skal jeg fortelle dere. Min dårligste side er min ubetenksomhet. Jeg er ubetenksom og distre. En fiffig kombinasjon. Så fiffig at dataskjermen på min elskbare, lille pc nå har fått fire store svarte flekker og endel fine, fargefulle linjer. Den er knust. Den er skikkelig knust. Okei, ikke knust. Jeg klarer tross alt å skrive på den, men den er ødelagt. Er det rart jeg gråt så mye at jeg så verre ut enn Paul Stanley på en regnværsdag? Dataskjermen min er knust, og det bare for at jeg er så ubetenksom og legger pcn på gulvet når jeg har vorspiel. Som sagt: jeg må være en av verdens dummeste mennesker.

Jaja, sånt kan skje tenker du kanskje. Sånt skjer den beste. Det kan det forsåvidt også, men problemet er at det ofte skjer med meg. Det er ikke lenge siden jeg måtte kjøpe ny pc for at den andre falt i gulvet og aldri ville slå seg på igjen. Det var i desember. Pc'er er dyrt. Nå må jeg antagelig bruke syv nye tusen på en ny pc, IGJEN. Det er sløsing med penger, det. Arrrg! Nå er jeg så utrolig lei av meg selv. Jeg har virkelig prøvd å skjerpe meg, og det har til en viss grad fungert også. Jeg har ikke mistet et kamera på over et år (det er ikke verst!), og mobilene har ikke sporløst forsvunnet på veldig lenge de heller. Nei, egentlig så har jeg vært ganske så flink, faktisk, om vi ser bort i fra to pc'er det siste halvåret. Herregud. Hvem prøver jeg å lure? Meg selv? Det fungerer dårlig. Stakkars menneskene (les: Kaj)  som må leve med meg twentyfourseven. Huff.
Om  noen tilfeldigvis har lyst til å spleise på en ny pc til meg, så er det bare å si fra. Det er helt greit.>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.