Jeg elsker disse skoene…>

pskr…bare synd de er for små for meg. Jeg har skikkelig, skikkelig, skikkelig lyst på  disse selv, men det er ingen vits i å beholde dem. Jeg elsker dem. De er fantastisk fine.

Vil du kjøpe dem?
De er i størrelse 39, men er vel mer 38. Små i størrelsen.
Let me know, så ordner vi det.

Forresten. I dag har det vært sminkefri dag på skolen. Det vil selvfølgelig si sminkefri dag for alle bortsett fra russen. Jeg trekker tilbake tanken om at jeg aldri skulle bli en russ som vasket vekk sminken til yngre elever med svamp. Jeg trekker det tilbake. Det var faktisk utrolig gøy å være litt slemruss. Muhahaha. Det er vel det slemmeste jeg har gjort i russetida. Det er da ikke så ille? Egentlig så føler jeg meg som en snillruss. Litt for snill, kanskje. Kanskje på grensen til det kjedelige.
I kveld blir det i hvertfall fest, og tipp hvilket outfit jeg går for? Jaaaa, helt rett! Russeklær. (Å neida, jeg er absolutt ikke lei…)>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.