Et lite innblikk i vår skoledag.>

Jeg bare poste denne filmen. Se den.. Det tar tre minutter og ca. ti sekunder av livet ditt, og kanskje tar det ti sekunder å kommentere den også. Tre minutter og tjue sekunder kan du vel unne meg? Uansett om du syns det er morsomt eller ikke. Sant må sies; jeg tror nok ikke du kommer til å le deg i hjel av denne filmen, men litt morsomt kan det vel være å se hvordan vi har det på skolen? Og om du ikke syns den er morsom så er det en stor trøst for oss at vi hadde det sånn passe morsomt. Så morsomt vi kan ha det på skolen, i hvertfall. Denne filmen sletter jeg ikke. Jeg lover.

Et lite tips. La filmen få buffre før du ser den. Hvis ikke ser alt bare utrolig teit ut.

video:p skolen

>

Del

Kommentarer

  1. november 2, 2012 / 10:53

    haha, så gøy å lese noe fra da du var yngre enn det jeg er nå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.