Dagens outfit.>

djeaidag
I dag har jeg på meg dette. Ja, det er det samme som jeg har hatt tidligere, men da var jeg syk, så jeg skifta raskt om til joggeklær den gangen. Da telles det ikke. Jeg har på:
Søt rosa lue og sokker med søte sløyfer på: Asos.com
Genser og kjole: Loyd.
Tights.
Sko fra Økonomi Sko.

Jeg er fremdeles syk, men jeg var på skolen. Mitt uheldige høye fravær (har hatt mange gode grunner til fravær, så det er sagt.) er ikke noe å kødde med. Vi leker vel ikke skole, gjør vi vel? Nei, jeg gleder meg til å være ferdig. En siste innsats trengs, og da er ikke feber god nok unnskyldning til å bli hjemme. Desverre. Sånn er det å bli «voksen».

I dag har jeg vært i møte i to og en halv time. Det var faktisk et interessant møte, men møterommet er ganske lite, isolert og varmt. Vi var mange. Veldig mange. Rommet var mer enn fullt, og det er absolutt ikke en heldig
kombinasjon, spesielt ikke med feber, tungt hode og hes hals. Droppa derfor musicaløving. Tror ikke noen har hatt godt av å høre min sexy whiskeystemme i full aksjon heller, for den saks skyld.

I dag har min mamma bursdag. Gratulerer så mye med dagen, kjære mamman min! Det betyr selvfølgelig at jeg skal nedover dit en tur. Fikk faktisk gaven hennes i posten i dag også. Gleder meg til å gi den. Det ble kjempefint. Bilder av hva jeg har gitt til mamma kommer. Gidder ikke forklare hvorfor, men det gjør det altså. (Håper ikke mamma leser bloggen min før jeg har vært der nå da…)

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.