Ubestemt.>

Huff. Nå er jeg så utrolig lei av bloggen min. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg gidder. For det første klarer jeg aldri å bestemme meg for hvilken blogg jeg vil lage, og for det andre er det nesten ingen som gidder å lese den. Disse to grunnene henger vel godt sammen; ingen gidder å lese en blogg som varer i 5 dager, for så å gi seg. Men, uansett. Jeg vil ha en blogg. Jeg bare aner ikke hvordan.

Jeg liker layouten, da. But that's it, egentlig. Dessuten gir layouten problemer. Layout med rosa hår passer liksom ikke til alle slags typer blogger. I går sa jeg til søstersen at jeg ikke vil ha en blandingsblogg. Hun spurte meg hva jeg mente med det, og jeg svarte: «Jeg aner egentig ikke. Jeg aner virkelig ikke.

Så. Hva er jeg god til? Hva interesserer meg? Hva bør jeg ha blogg om?
Jeg liker klær. Jeg liker å ta bilder. Jeg liker sammenhengen mellom disse. Høres ut som et godt utgangspunkt for en moteblogg. Det er bare ett problem; jeg har liksom ikke så mye peiling på annet enn min egen smak og hva som er in nå og da. (Jeg får med meg det, altså.. Jeg leser jo litt..). Jeg har aldri vært på en eneste moteoppvisning, men kunne veldig gjerne tenkt meg det. (Tina; Oslo fashion Week til sommeren?)

Så. Jeg liker fotografering. Jeg liker å skrive. Men, jeg er ikke noe særlig flink til å fotografere. Ihvertfall ikke så flink at jeg trenger å lage blogg om det. Jeg er ca. så flink som man trenger å være for å ha det som en hobby. Jeg er ca så flink som man trenger å være for å få ett bra bilde ut av 50. Hvem kan ikke klare det?

Så var det skrivinga. Jeg skriver ofte. Synd det fortiden brukes på treigt og kjedelig skolearbeid. (Om du har stor interesse for å høre om forfatteren Jon Fosse, som er mitt særemne i norsk, så si fra. Da skal jeg nok klare å komme med endel glupt å skrive til deg).

Så, hva gjenstår? Ingenting, siden kriteriene mine for en blogg er at den bør ha et visst interessant innhold; ihvertfall til en viss grad. Jeg har ingen interesse av å skrive om hva jeg gjorde klokka 14.53 i dag. (Forresten; jeg var på skolen. Hadde religion).

Is this the best I can do? Hjelp meg, vær så snill. Hvordan i helvete (jeg banner sjelden, men nå passer det seg) skal jeg klare å lage en blogg jeg selv liker å skrive i og som jeg er fornøyd med i mer enn 5 dager?

Jaja. Deprimerende blogginnlegg. Avslutter med å legge inn et bilde av en kåpe jeg sikler etter (synd det snart ikke er bruk for den lenger. Skulle funnet den før..)

bilde19

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.