Graviduke 28 (27+3)

Jeg fikk plutselig lyst til å komme med en liten gravid-oppdatering, jeg. Jeg gjorde jo ikke det så veldig ofte da Tomine lå i magen heller, men jeg kan i alle fall ikke være noe dårligere denne gangen! I dag er jeg altså 27 + 3 uker, og magen er sikkert like stor nå som den var i uke 33-34 i forrige svangerskap. Denne gangen venter vi en gutt (iiiiihk, en gutt!? Hvordan gjør man det, lissom?), og også denne gangen har navnet vært klart siden like etter ultralyden hvor kjønnet ble bekreftet. Jeg gleder meg sånn til å dele det! Jeg liker det så godt! Og forresten; ikke at jeg trengte en bekreftelse på at det var gutt – det var jeg rimelig sikker på fra før. Svangerskapet føles helt annerledes enn med de to jentene, så jeg sa tidlig at «enten er det to, eller så er det en gutt». Termindato er altså 19.august, og jeg syns i grunn tiden går ganske fort!

Også denne gangen tenker jeg ekstremt mye på han som ligger inni der. Hvem er han? Hvordan blir han? Kommer han til å ligne på Tomine? Hvilken personlighet har han? Kommer han til å sove på natta, mer enn storesøstra? Hvordan blir det egentlig med to små? Er jeg klar for dette? Kommer jeg til å takle det bra? Haha! Det er mye man skal tenke på. Og ikke alt er like rasjonelt. Apropos ikke så rasjonelt; jeg skal straks hente Tomine i barnehagen, og jeg har skikkelig dårlig samvittighet for å sende henne dit! Jeg vet hun har godt av det, og det har jeg og bekkenløsninga mi og, men jeg føler meg allikevel ganske dritt som sender henne i barnehage når jeg kun er hjemme og ikke jobber eller gjør noe som krever at hun er går der. Huff. Jeg blir litt smådeppa av hele greia, selv om jeg vet at det er irrasjonelt og at barnehage er bra for oss alle! Det går vel over. Eller..? Håper det!

Del

4 Kommentarer

 1. Sigrid
  mai 20, 2021 / 16:59

  Å være i barnehage er bra for alle barn! Men mange barn er der i 8+ timer hver dag, og DET er slitsomt, det! Kanskje har Tomine luksusen av litt kortere dager? Isåfall tenker jeg at hun er kjempeheldig :)

  • Drea
   Forfatter
   mai 20, 2021 / 18:49

   Jaaa, ikke sant! Hun er heldig og fikk god tilvenning og har kortere dager. :D Leverer henne 08 nå, og henter alt mellom 13-14, avhengig av når hun våkner fra duppen! :) Så hun sover jo 1,5-2 timer av den tiden og. Og hun trives jo kjempegodt! Virker ikke som hun er påvirka negativt av barnehageoppstart i det hele tatt. <3

   • Sigrid
    mai 21, 2021 / 19:23

    Det høres jo helt ideelt ut! Det er viktig å ikke komme for sent heller, for det skjer mye på begynnelsen av dagen :) Hvis barna kommer sånn 10-11 kan det bli vanskelig å bli med på leken som allerede er etablert (sånn etterhvert da, er kanskje ikke så mye samlek enda) :) Så, spør du meg, høres Tomine veldig heldig ut! :)

    • Drea
     Forfatter
     mai 21, 2021 / 23:26

     Ja, ikke sant! Det der har jeg tenkt en del over, så jeg fant ut at det er fint å få inn en vane med å starte dagen i barnehagen typ i 8-tida.
     Ja, jeg tror også hun er ganske heldig. Jeg har ikke sett mange fordeler med å være ufør før nå, faktisk. Nå er det jo noen! <3 Jeg har virkelig tid til å være mammaen jeg vil være, og gjøre ting som jeg vil gjøre. Det er virkelig noe å sette pris på! Jeg er heldig, sånn sett!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.