Hverdagsglede

Ja, så sover hun veldig dårlig for tiden, og jeg har vel knapt sovet tre timer sammenhengende på snart åtte måneder. Ja, så er det til tider slitsomt og frustrerende å være småbarnsmor. Men herregud, så mye hverdagsglede det gir! Og hverdagsmening! Hver eneste dag. Se på denne blidfisen, da! Lille gullklump! Så håper jeg vi finner ut av nattesøvnen snart. <3

Del

1 Comment

  1. oktober 13, 2020 / 12:34

    Må være så herlig å ha en så liten nydelig blidfis <3 Jeg håper jeg en dag kommer til og oppleve det samme! Jeg endte opp med mitt ekte navn lisebrevik her på wp forresten, blir glad om du titter innom de gangene du her inne på wp å blogger ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.