Kjolejente

Kjole fra Cubus, genser fra BikBok, veske fra Wittchen, sko fra Nelly
24 + 2 uker på vei, forresten! Ikke at magen vises så godt på disse bildene, men den er der, jeg lover!

Kameraet var tom for batteri (igjen, hvorfor er det alltid tomt?!), og jeg fant ikke laderen, så da ble det mobilbilder, da. Jeg syns alle andre får så fine og klare bilder med mobilen sin, men mine blir bare hakkete og uklare! Så jævla irriterende. Hva gjør jeg galt!? Jeg skjønner det ikke … Anyways! Jeg har virkelig blitt et kjolemenneske etter at magen har begynt å ta litt mer plass i klærne enn vanlig, og denne fine, hvite kjolen fant jeg på salg på Cubus til rundt hundrelappen. Superfin! Genseren kjøpte jeg på BikBok, også på salg. Veska er den eneste dyre veska jeg har eid, og den koster egentlig 4999, men ei venninne skulle legge ned nettbutikken sin og solgte derfor en hel masse fine varer til 80% avslag, så jeg fikk den for 1000! Salg der også, altså. Haha, jeg er god på salg! Og forresten, når jeg ser på de to siste bildene, får jeg så sjukt lyst til å ta fler tatoveringer … Etter baby er ute, så skal det bestilles time – thats for sure! De to leggene der har alt for bar hud …

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.