En liten smakebit fra Venezia

I dag ankom vi (endelig, etter en lang reise med kjøring Trondheim-Gardermoen og overnatting på Kastrup Lufthavn!) Italia, og vi tok turen direkt til Venezia – et reisemål jeg har hatt på ønskelista så lenge jeg kan huske. Virkelig så lenge jeg kan huske. Jeg var ikke gamle jenta da jeg sa til mamma at jeg hadde så lyst til å reise til Venezia, for det så så vakkert ut der! Og vakkert var det og – men for en gravid Drea og en varm Vilja ble det kanskje i det varmeste laget akkurat i dag, med hetebølge og alt. Vi hadde allikevel en kjempefin dag, på tross av heten og lite søvn natta før.

Etter noen timer i Venezia, satte vi oss i leiebilen og kjørte videre til hotellet vi skal bo på i to dager nå. Her er det også helt magisk! Fantastisk svært og fint rom, basseng og strand like utenfor rommet. Det er helt herlig!

Og ja, som flere av dere kanskje allerede har lagt merke til, så har gravidmagen virkelig bare poppet ut de siste TO dagene. Sånn helt seriøst, jeg tror jenta inni der må ha snudd seg litt eller noe, for helt plutselig, fra den ene dagen til den andre, kan jeg ikke lenger se trusa mi om jeg står rett opp og ned og ser ned! Altså, magen har virkelig bare vokst helt sjukt på de to siste døgnene. Nå ser jeg faktisk gravid ut! Det er både uvant, koselig og litt skremmende. Jeg føler meg egentlig ikke sånn fin-gravid, bare litt tjukkere. Haha! Er forresten akkurat 19 uker i dag, og frøkna inni der sparker og dytter hele tida. Tihi! Nei, nå må jeg seriøst legge fra meg macen før jeg sovner på tastaturet. Søvn needed! Fler bilder fra Venezia kommer selvfølgelig senere, selv om jeg er klæbb og gikk tom for batteri på kameraet underveis. Shit happens! Hugs!

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.